Aurocard

De Slimme, Veilige manier van financiële transacties voor gasten van Auroville

Doe mee met Auroville's unieke geldloze economie!

Om nog meer te genieten van en deelname aan Auroville's diensten, hebben gasten die lager verblijven de mogelijkheid om een Aurocard te krijgen -- de slimme, veilige manier van financiële transacties. Als je uit eten wilt of producten van Auroville wilt kopen, de Aurocard bied je dan meer gemak en de kans om deel te nemen aan Auroville's unieke “geldloze economie".

Geschikt voor lange termijn gasten


Geregistreerde gasten die van plan zijn minimaal een maand of twee in Auroville te verblijven, kunnen deze zeer handige smartcards verkrijgen, die indien nodig ook als identiteitsbewijs dienen. Alle grote pensions, restaurants en winkelcentra hebben een Aurocard-lezer en alle financiële overboekingen kunnen via de kaart en de lezer worden gedaan. De kaarten zijn verkrijgbaar bij de kantoren van de Financiële Dienst in Aspiration en het stadhuis.

Ze worden ook uitgegeven bij grote pensions, tegen een contante borg voor het toevoegen van tegoed op de kaart. Bij aankomst kunt u bij uw pension een Aurocard aanvragen.

Voor meer informatie over de Aurocard kunt u contact opnemen met het Financiële Servicekantoor in het gemeentehuis op onderstaande nummers of een e-mail sturen.


Neem contact op

Tel. +91 0413-2623648 or 2622171